Accountant en tarieven

Wat zijn gangbare tarieven voor een accountant?

De tarieven van een accountant variëren van 80 euro tot 300 euro per uur. Afhankelijk van het benodigde specialisme. Een laag uurtarief betekent niet per definitie dat u voordelig uit bent. Zo komt het bij grote accountantskantoren voor dat er meerdere medewerkers aan uw dossier werken. Er is in dat geval ook geen begrenzing qua kosten aangezien u per uur dient af te rekenen. De totale kosten hangen dus ook samen met hoe efficient uw accountant werkt. 

Accountant met heldere prijzen

De insteek van ons kantoor is om bij alle werkzaamheden uit te gaan van vaste tarieven. Dit spreken wij ook van te voren met u af zodat u zekerheid heeft over de kosten van het voeren van uw boekhouding en bijbehorende belastingaangiften. Heeft u tussentijds extra advies nodig en passen deze werkzaamheden niet binnen het vaste tarief dan zullen wij u ook weer voorafgaand aan het uitvoeren van dit advies zoveel mogelijk een vaste prijs voorleggen.

Heeft u een accountantsverklaring nodig dan werken wij samen met accountants welke u hiermee van dienst kunnen zijn. Zelf zijn wij geen accountantskantoor.

 
 

 

Live Chat

Gratis adviesvraag

Heeft u een adviesvraag? Wij helpen u graag met al uw bedrijfseconomische of fiscale vragen. Het eerste antwoord is kosteloos. Als u duidelijk uw situatie beschrijft heeft u ook na één antwoord door een specialist van ons bureau meestal een goede indruk van de oplossing van uw situatie.

Velden met een * zijn verplicht.


Binnen één werkdag zullen wij uw vraag proberen te beantwoorden. Wij zullen discreet met uw vraag omgaan en deze niet delen met derden. Wij werken niet samen met externe adviseurs en uw vraag wordt te allen tijde behandeld door een medewerker van ons bureau.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!