Stamrecht BV specialist, wij werken landelijk, fiscaal juristen die gespecialiseerd zijn in gouden handdrukken

Voor het beheren van uw stamrecht BV hanteren wij een schappelijk tarief. Wij brengen u € 350 euro exclusief BTW in rekening. Wij ontzorgen u dan volledig en begeleiden u compleet tot alles geregeld is. In dit tarief zijn dus ook de contacten met de Belastingdienst inbegrepen. U krijgt bij het aanvragen van deze dienst een vaste fiscaal jurist toegewezen welke u 100% zal begeleiden totdat alles in orde is. 

ONLINE EN DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN *

 


 

Informatie aanvragen over deze dienstverlening en een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel of vul ons contactformulier in voor meer informatie. Bellen kan op nummer 0168-327702 en een offerte ontvangen voor het opstellen van een jaarrekening van uw stamrecht kan snel via de offertecalculator. Wenst u direct een afspraak te maken dan kunt u deze rechtstreeks inplannen, geheel vrijblijvend en kan bij u thuis plaatsvinden!

Voordelige tarieven en een goede service gaan bij ons hand in hand. Onze gemiddelde klantwaardering is een 8,7. 

Voor uw beeldvorming: wij bedienen al klanten sinds 1968, ruimschoots voordat de stamrecht bv is 'uitgevonden'. Een prettige geruststelling dat wij er ook na de oprichting van uw stamrecht BV zijn. 

Heeft u nog vragen naar aanleiding van onze dienstverlening dan vernemen wij deze graag!

Met vriendelijke groet,

Auteur mr. drs. J. (Julian) Langkemper LL.M RB

partner

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Live Chat

Adviesvraag over stamrecht?

Heeft u een adviesvraag met betrekking tot uw ontslagvergoeding of een stamrecht BV? Wij helpen u graag. Het eerste antwoord is kosteloos. Als u duidelijk uw situatie beschrijft heeft u ook na één antwoord door een fiscalist van ons bureau meestal een goede indruk van een mogelijke oplossing.

Velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij binnen maximaal één werkdag contact met u opnemen.