Administratiekantoor Amsterdam | Belastingadviseur Amsterdam

SliminOndernemen, is hét administratiekantoor van Amsterdam.  SlimInOndernemen helpt u als ondernemer of ZZP'er bij het opstellen van jaarrekeningen, afsluiten van hypotheken en bedrijfsverzekeringen. Bezoek ons administratiekantoor voor ZZP'ers in Amsterdam aan de Herengracht. 

* ONLINE EN DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN *

Wij staan ondernemers, freelancers en ZZP'ers in iedere bedrijfstak bij met het verzorgen van hun administratie. Wij houden bij het uitwerken van uw administratie rekening met uw specifieke wensen zodat u op ieder moment inzage heeft in uw boekhouding. Ook de jaarlijkse jaarrekening en belastingaangifte verzorgen wij voor u. Drijft u uw onderneming in een BV ook stellen wij dan de aangifte Vennootschapsbelasting (Vpb) op.

Desgewenst kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice voor uw administratie. Hoewel veel opdrachtgevers hun administratie of boekhouding digitaal aanleveren dan wel werken met een boekhoudprogramma in the cloud verlenen wij ook deze service.

Bij interesse nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze wijze kunt u nader kennismaken met onze mensen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden bij u op het bedrijf of bij u thuis. Vanzelfsprekend bent u ook welkom bij ons op kantoor. Een overstap van uw accountant naar ons kantoor kan zonder moeite en problemen door ons verzorgd worden.

Contactgegevens

Cournot Financieel  | SlimInOndernemen
Geelvinck Hinlopen Huis
Herengracht 450
1017 CA Amsterdam
T: 020-2625477

Sinds 1968 staan wij klanten bij het met verzorgen van vraagstukken op het gebied van financiën. Wij zijn met name gespecialiseerd in het verzorgen van administraties van kleine en middelgrote ondernemingen. Hierbij werken wij landelijk vanuit drie kantoren. Afstand is geen belemmering voor onze dienstverlening.

Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs. Mede door dit lidmaatschap weet u dat onze fiscalisten uitstekend op de hoogte zijn van actuele (fiscale) wetgeving en het maximale belastingvoordeel voor u bewerkstelligen.

Velden met een * zijn verplicht.

Live Chat

Gratis adviesgesprek

Wij bieden u kosteloos de mogelijkheid om een adviesgesprek in te plannen. Dit adviesgesprek kan zowel telefonisch als fysiek plaatsvinden. U mag kiezen. 

Velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij binnen maximaal 1 werkdag contact met u opnemen. In de meeste gevallen is dit ook direct de specialist en uw gesprekspartner op het door u gezochte adviesterrein.