Administratiekantoor Den Haag | Accountant Den Haag | Belastingadviseur Den Haag

Administratiekantoor Den Haag | Boekhouder Den Haag | Belastingadviseur Den Haag

Uw administratie / boekhouding uit handen geven? Ons bureau geeft advies over de meest optimale belastingafdracht. Sinds 1968 houden wij ons bezig het met adviseren en administreren. Zo zijn er diverse fiscaal juristen beschikbaar voor u op ons kantoor te Den Haag voor het begeleiden van uw onderneming.

Boekhouder Den Haag| Administratie verzorgen Den Haag| Jaarrekening Den Haag maken

Jaarlijks heeft u als ondernemer een aantal verplichtingen voor uw onderneming. Of u nu een eenmanszaak, v.o.f. of B.V. heeft deze verplichtingen zijn per ondernemingsvorm anders, maar komen in hoofdlijnen op hetzelfde neer. De belangrijkste verplichting die u heeft is richting de Belastingdienst. Deze wil jaarlijks weten wat uw inkomen is geweest en u dient hiervoor een belastingaangifte over uw onderneming in te dienen. Bij een B.V. is sprake van een aangifte vennootschapsbelasting (Vpb).

Ook interesse naar de (on-)mogelijkheden voor Uw hypotheek in Den Haag?

U kunt kiezen uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u aan huis of bij ons op kantoor in Den Haag. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek zullen wij een grondige inventarisatie van uw huidige situatie maken om zodoende de beste hypotheek te vinden bij uw behoefte. Onze hypotheekadviseurs verlenen u persoonlijke service zoals u die mag verwachten bij een dergelijke grote uitgave. Onze erkend hypotheekadviseurs helpen u ook graag bij het vinden van de laagste maandlast voor uw hypotheek. Overdag een drukke baan? In dat geval komen wij graag bij u langs in de avonduren voor het bespreken van uw hypotheek in Den Haag.

Pluspunten Cournot Financieel voor uw administratie in Den Haag

  • Full service concept waardoor wij uw administratie / boekhouding van A to Z regelen in Den Haag;
  • Lage vaste tarieven vanaf 65 euro per maand;
  • Begeleiding door vaste contactpersoon die minimaal een HBO-opleiding heeft genoten;
  • Specialisten beschikbaar voor ieder adviesterrein voor uw onderneming waaronder fiscaal juristen;
  • Binnen één werkdag een reactie, ook in het weekend reageren wij op mails;
  • Bewaking van termijnen;
  • Vele tevreden klanten gingen uw voor;
  • Extra deeldiensten mogelijk.

Niet alleen voor uw administratie kunt u in Den Haag bij ons terecht. Wij werken door heel Nederland en hebben kantoren in Amsterdam, Wassenaar en Den Haag.

Juist nu is het een goed moment om uw boekhouding / administratie eens onder de loep te nemen. Als u nu een accountant of boekhouder heeft dan betaalt u vaak deze dienstverlening per uur. Ook merken wij dat besparingen mogelijk zijn. Stelt u het contact met uw accountant of belastingadviseur op prijs dan kunt u ook overwegen deeldiensten bij ons af te nemen. 

Overstappen van uw accountant naar ons kantoor is niet moeilijk. Wij hebben hier een vaste procedure voor en op het moment dat u besluit klant te worden bij ons administratiekantoor in Den Haag zullen wij de begeleiding verzorgen. Daarbij gaat geen informatie verloren en raakt uw administratie niet tussen wal en schip. Overstappen van uw acocuntant naar ons administratiekantoor in Den Haag kan het hele jaar door en niet uitsluitend op 1 januari. 

Periodiek houden wij u op de hoogte van wetswijzigingen op het gebied van belastingen. Zien wij besparingsmogelijkheden tijdens het verwerken van uw administratie dan zullen wij u verbetervoorstellen doen. Wij werken niet volgend maar creatief. Zo heeft u als ondernemer geen zorgen over uw administratie. Bij interesse in onze dienstverlening is een eerste kennismakingsgesprek de vervolgstap. U kunt zelf via deze site een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek voor ons administratiekantoor in Den Haag. 

Auteur mr. drs. J. (Julian) Langkemper LL.M RB

Live Chat

Gratis adviesvraag

Heeft u een adviesvraag? Wij helpen u graag met al uw bedrijfseconomische of fiscale vragen. Het eerste antwoord is kosteloos. Als u duidelijk uw situatie beschrijft heeft u ook na één antwoord door een specialist van ons bureau meestal een goede indruk van de oplossing van uw situatie.

Velden met een * zijn verplicht.


Binnen één werkdag zullen wij uw vraag proberen te beantwoorden. Wij zullen discreet met uw vraag omgaan en deze niet delen met derden. Wij werken niet samen met externe adviseurs en uw vraag wordt te allen tijde behandeld door een medewerker van ons bureau.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!